14 Ocak 2012 Cumartesi

NEDEN KİTABIN RENGİ

Sağlıklı yaşam uzmanı Işık Kırgız, renklerden yararlanmak için onların anlamını ve hayattaki yerini bilmek gerektiğini söylüyor: "Renklere sadece hayatımızdaki tonlar olarak değil, bize verdiği enerji olarak bakmalıyız. Her rengin anlamı var. Çünkü hepsi farklı dalga boylarına sahip. Farklı dalga boylarına sahip oldukları için de farklı enerji taşıyorlar. Örneğin, bütün renklerin kaynağı olan beyaz, hayata dair olguların açılımıdır."
Bence kitapların da böyle renkleri var.İçinde taşıdığı anlamlar ve size hissettirdiklerine göre renkleniyorlar.Bu blog size okuduğu kitabın rengini anlatmanız için hizmet edecek.

Şimdiden katkılarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.

Kitap Kurtlarına

Dünyanın neresinde olursanız olun yalnız değilsiniz.Yaşadığımız yüzyıl herşeyi paylaşabilmemize olanak sağlıyor.Her yıl yüzlerce kitap basılıyor.Bunların hepsini okuma şansımız olmadığına göre okumayı kafaya koyduğunuz bir kitabın hakkında daha önce okuyanlar tarafından bilgi almak istemez misiniz?Lütfen okuduğunuz kitabı adı ve yazarını ve sizde hissettirdiklerini aşağıda vereceğim bloga yazarsanız çok sevinirim.
Ayrıca eğer üşenmezseniz beğendiğiniz bir kaç anktoduda paylaşırsanız harika olur.
Şimdiden teşekkürler.

13 Ocak 2012 Cuma

hayatın içine sığmayanlar,kitapların içine siğabilir AG

Bu nacizane sözcükler bana ait.Kitapları çok seviyorum en son bitirdiğim kitabın ismi
Yekta Kopan-Kediler Güzel Uyanır
16 ocak pazartesi günü bu kitabı neden okumanızı tavsiye ettiğimi kitaptan alıntılarla yazacağım.

smalldemons

Size ilk olarak bence gelecekte çok tıklama yapacak bir internet sitesinden bahsetmek istiyorum.Bu sitede bir kitap okurken hayal edebileceğiniz herşey mevcut.Kitabı okurken bahseden şarkıyı dinlemek ve kahramanın intihar ettiği sahilde gezmek bile.Ve daha nice hayalini bile kuramayacağınız şey.Hatta görmek istediğiniz kahramanın kıyafetleri bile.Nasıl mı internet sitesini ziyaret ederek gayet ciddi bir şekilde bu işi anlatan bir adamdan.
https://www.smalldemons.com/