18 Aralık 2015 Cuma

AZ KULLANILMIŞ GELECEK

Yıllar geçtikçe, kadın ve erkek evli olmanın, bayat bir ekmek gibi olduğunu, birlikteliğin, ancak buzdolabına konularak daha uzun bir süre sorunsuz sürdürülebileceğini öğrenmiştir. Bu bir çocuğun emeklemeyi öğrenmesi ya da uçmasını annesinden görerek öğrenmesi gerektiğini bildiği gibi, hissedilebilecek bir yetenektir. Yaramaz hayat, oyununu oynamış, kurbanlarını ilkel kurallar çerçevesinde sıkıştırmış, gitmeleri gereken yola koymuştur. Bundan sonra olanlar, sıradan, hepinizin bildiği şeylerdir.
 Hayatlar, boncuk gibi dizilirler birbiri ardına. Çoğu zaman, birbirini taklitten öteye gidemezler. Sürekli Paris’e ya da İtalya’ya gitmek isteyen insanlar topluluğu gibi.
 Size özgü olmak, mutluluğun kendisidir. Siz farkında olmasanız da Julıa Roberts’ın parfümünü kullanıp, Brad Pitt gözlüklerinden takıyor olmalısınız. Reklamların stratejileri, size o ürünü tanıtmaktan öteye geçiyor. Ve bilinçaltından o ürünleri kullananların, ürünü sunan insanlar gibi olacağını taahhüt ediyor.
Müzikle az buçuk  ilgisi olan bir insan, iki sanatçının, aynı besteyi, aynı notaları  farklı çaldığını bilir. Çünkü sanatçının kendine has bir tarzı vardır.
 Size ait bir hayat istiyorsanız kendi tarzınızla yaşayın. Ancak bu sayede az kullanılmış bir geleceğiniz olur.


15 Aralık 2015 Salı

YILIN KADINI


Yılın kadını olamasanız da üzülmeyin. Sizi bekleyen mansiyon ödüllerini takdim etmekten memnuniyet duyacağım.
 Birinci mansiyon ödülü; gece gündüz dayak yememeye çalışan, bunun için titizlik gösteren kadınlara verilecektir. Ödülünüz, yüzünüzün gözünüzün mor olmasını engellemek bir yana psikolojinizin de bir sonraki dayağa kadar dinç kalması olacaktır..
İkinci mansiyon ödülü; otobüslerde, dolmuşlarda tek kalmamaya özen gösteren bunun için SMS ‘ler kullanan, yanında biber gazları taşıyan kadınlara gidecektir. Ödülü ise ölümcül tacizlere maruz kalmamak ve hayata devam edip korunmayı sürdürmek olacaktır.
Üçüncü mansiyon ödülü; sevgililerini seçmekte başarılı kadınlara verilecektir. Ödülü ise sevgililerinin öfke nöbetlerine girdiğinde yapabileceklerinin sınırı olmayan kötülüklerin ölüme varan yolundan gitmemek olacaktır.
Onur ödülüne ise , eşine destek vermek için kendi kariyerinden özveride bulunan, ama ilk günlerde tavan yapmış bu önemli hadisenin, zaman geçtikçe önemini yitirmesine ek olarak, başarısızlık olarak adlandırılması değer bulunmuştur.
Bu değerli kadınları kutluyor. Ve sayıları binleri bulan bu kadınların hepsini tebrik ediyorum.